30.3. Jussi Jäppinen: Näkymiä Jyväskylän historiaan klo 18.00

Torstaina 30.3. klo 18–19.30 Kylä tutuksi -yleisötilaisuudessa tietokirjailija, FT, valokuvaaja ja graafinen suunnittelija Jussi Jäppisen aiheena on “Näkymiä Jyväskylän historiaan”.  Esityksen ideana on, kuinka eri tavoilla ja tekniikoilla hän on tehnyt paikallista historiaa tutummaksi nykypäivän ihmiselle. “Artikkelikuva on yksi esimerkki kirjastani Hauskanlainen katuperspektiivi (2015). Siinähän idea oli se, että otin samalta paikalta samalla ilmalla kuvan nykypäivästä kuin mitä vanhassa kuvassa oli, ja sulautin kuvat yhdeksi kuvaksi. Kaikki mustavalkoinen on vanhaa ja värillinen uutta. Kuvien avulla nykypäivän ihmisen on helpompi huomata tapahtunut muutos ja kuvassa näkyvän paikan menneisyys”, kertoo Jussi Jäppinen. Paikka: Jyväskylän kaupunginkirjasto, Minnansali Vapaa pääsy.

Hyväksytkö sivustolla kolmansien osapuolten evästeiden käytön? Tutustu tietosuojaselosteeseen