Seuran 70-vuotisjuhlavuodesta kohti uutta vuotta 2024

Ryhmä Vox Aurea -kuorolaisia esiintyi
Ryhmä Vox Aurea -kuorolaisia esiintyi seuran ja yliopiston Kylä tutuksi -yleisötilaisuudessa 4.12.2023 Seminariumin vanhassa juhlasalissa. Kuva: Helinä Mäenpää

Jyväskylä-Seuran 70-vuotisjuhlavuosi on loppusuoralla ja viimeisetkin tilaisuudet on järjestetty tänään 4.12. Vuosi on ollut täynnä tapahtumia ja toimintaa ja onnistunut mainiosti.

Aloitimme Jyväskylä-kuvion ja neuleohjeiden julkistamisella, järjestimme monia yleisötilaisuuksia pitkin vuotta, tallensimme kaupunginjohtajan käätyjen tarinan, jaoimme Jyväskylä-Seuran palkinnon, toteutimme Älylän ja Seminaarinmäen opastetut kierrokset ja Viiden veistoksen videotaltioinnin, kotiseuturetken Korpilahden Pohjoisille kylille, yhteistyössä eri tahojen kanssa Kotiseutulauantain ja esittelimme seuran toimintaa Jyväskylän kirjamessuilla. Vuoteemme mahtui muutakin ja kaikesta tarkemmin toimintakertomuksessa ensi vuoden kevätkokouksessa.

Lämmin kiitos kaikille tilaisuuksissamme mukana olleille, yhteistyökumppaneille ja seuran johtokunnalle.

Vuoden 2024 johtokunta ja toimintasuunnitelma

Helinä Mäenpää valittiin jatkamaan puheenjohtajana. 

Johtokunnassa jatkavat Kari Hokkanen, Elina Linnove ja Pirjo Korkiakangas. Uudelleen valittiin Marita Jokinen, Pirjo Vuorinen ja Mikko Jäkälä. Uusiksi jäseniksi valittiin Hannele Torvinen ja Heli Vuorela. 

Varajäsenet: Eila Tiainen jatkaa varajäsenenä, Esko Alm valittiin uudelleen ja uudeksi varajäseneksi valittiin Anne Yliniemi.

Sihteerinä jatkaa johtokunnan ulkopuolelta Tuula Poutanen.  

Onnittelut johtokunnalle ja kiitos johtokunnasta pois jättäytyneille Esa Siroselle ja Arja Miettiselle (Seppälä).

Vuoden 2024 toimintasuunnitelma löytyy tästä linkistä.

Monenlaista mielenkiintoista on tulossa alkavalle vuodelle. Niistä tiedotamme alkuvuodesta, joten seuraa tätä kotisivuamme ja Facebook-päivityksiämme. Tammikuun loppuun mennessä otamme käyttöön myös Instagramin.   

Jyväskylä-Seura toivottaa kaikille hyvää ja rauhaisaa joulun aikaa ja onnea uudelle vuodelle.

Hyväksytkö sivustolla kolmansien osapuolten evästeiden käytön? Tutustu tietosuojaselosteeseen