Etsimme Jyväskylä-villasukkien ja -neulepaidan kuvia 

Oletko neulonut Jyväskylä-villasukkia tai Jyväskylä-neulepaitoja?

Jyväskylä- Seuran juhlavuosi alkoi seuran villasukkamallin ja ohjeiden julkaisemisella ja täydentyi kaarrokeneuleen ohjeilla. Neuleohjeet ovat edelleen maksutta kaikkien saatavilla kotisivullamme.


Haluaisimme jakaa neuleista kuvia ja pikkutarinoita kotisivullamme ja Facebookissa. Mahdollisesti esittelemme neuleita tarinoineen myös tilaisuuksissamme. 

Olisi hienoa saada kuvia ja tarinoita viimeistään 13.11.2023.

Lähetä kuva/kuvia ja halutessasi tiivis tarina Jyväskylä-neuleista ja liitä mukaan oma nimesi ja yhteystietosi. Näin annat Jyväskylä-Seuralle oikeuden kuvan ja nimen sekä mahdollisen tarinan julkaisemiseen. Myös medialla on täten oikeus julkaisuihin. 

Kuvista/tarinoista ja niiden julkaisemisesta seura ei maksa palkkiota, vaan haluamme kerätä tehtyjä töitä kaikkien ihailtavaksi ja kuulla, mitä tarinoita Jyväskylä-neuleisiin liittyy. Samalla tallennamme Jyväskylä-neuleisiin liittyvää tietoa.

Ohjeet kuvien lähettämiseen:

– lähetä kuvat sukista ja /tai neulepaidasta mieluiten jpg-muodossa lataamalla kuvat Jyväskylä-Seuran google drive-kansioon, mikäli sinulla on google-tili tai

– lähetä kuvat ja mahdollinen tarina sähköpostin liitteenä Jyväskylä-Seuran sihteerille osoitteeseen sihteeri@jyvaskylaseura.fi. Liitä mukaan myös nimesi ja yhteystietosi.

Iloisia Jyväskylä-neulehetkiä syksyllä  ja talvella!

Terveisin

Helinä Mäenpää
Puheenjohtaja

Hyväksytkö sivustolla kolmansien osapuolten evästeiden käytön? Tutustu tietosuojaselosteeseen