KESKUSTELUA KAUPUNGIN KULTTUURIYMPÄRISTÖISTÄ

Jyväskylän yliopisto, Jyväskylä-Seura ja Alvar Aalto -seura järjestävät kolmen keskustelutilaisuuden sarjan Jyväskylän yliopiston kirjasto Lähteessä. Keskusteluissa käsitellään ajankohtaisia Jyväskylän kaupungin kulttuuriympäristöihin liittyviä aiheita kuten kansalaisosallisuutta, kulttuuriperintöpolitiikkaa ja kaavoittamista. Keskustelijoina on kaupunkilaisia, tutkijoita ja asiantuntijoita. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan Jyväskylän yliopiston kirjaston Tietoniekkaan tai verkkolähetyksen äärelle.

Vapaa pääsy! 

Keskusteluja kaupunkiympäristöstä: 

  • to 21.9. klo 18 Kaupungin kulttuuriympäristöt ja kaupunkilaiset, Keskustelusarjan ensimmäisellä kerralla aiheena ovat kaupungin kulttuuriympäristöt ja kaupunkilaisten näkökulma. Kaupunkilaiset kertovat kokemuksistaan, tuntemuksistaan ja ajatuksistaan ajankohtaisiin kulttuuriympäristötapauksiin liittyen. Keskustelun kohteina ovat Älylä, Pitkäkatu ja Seminaarinmäki. Tilaisuuden vetäjinä ovat professori Outi Fingerroos ja yliopistonopettaja Kaisu Kumpulainen Historian ja etnologian laitokselta.
  • to 26.10. klo 18 Moniääninen ja elävä kulttuuriympäristö, tilaisuuden keskustelijat yliopistonlehtori Helena Lonkila ja dosentti Katja Mäkinen Jyväskylän yliopistosta sekä erikoisasiantuntija Leena Marsio museovirastosta
  • to 30.11. klo 18 Kaupungin kulttuuriympäristöt kaavoituksessa, tilaisuuden keskustelijat professori Heikki Hanka Jyväskylän yliopistosta sekä kaupunginarkkitehti Leila Strömberg ja yleiskaavapäällikkö Mervi Vallinkoski Jyväskylän kaupungilta

Keskustelusarja järjestetään yliopiston kirjasto Lähteessä. Tilaisuuksia voi seurata myös verkkolähetyksen kautta. Linkki lähetykseen julkaistaan Jyväskylän yliopiston Tiedettä kaikille -sivustolla lähempänä kutakin tapahtumaa. Lisätietoja: https://www.jyu.fi/fi/ajankohtaista/arkisto/2023/09/keskusteluja-kaupunkiymparistosta-kaupungin-kulttuuriymparistot-ja-kaupunkilaiset 

Tervetuloa!

Hyväksytkö sivustolla kolmansien osapuolten evästeiden käytön? Tutustu tietosuojaselosteeseen