Jyväskylä-Seuran kotiseuturetki Tikkakoskelle keskiviikkona 7.9.2022

Tunnetko Tikkakosken mielenkiintoista menneisyyttä, entäpä tämän päivän elämää ja palveluja? Oletko käynyt Ilmavoimamuseolla?

Tervetuloa kaikille avoimelle retkelle tutustumaan  Tikkakosken historiaan ja nykypäivään sekä Ilmavoimamuseoon. Linja-autolla kierrellään eri puolilla Tikkakoskea ja kahvitellaan Herkkulauantaissa. Retken oppaana toimii tikkakoskelainen, Sanomalehti Keskisuomalaisen varapäätoimitta Inkeri Pasanen.

Kokonaismatka reilut 60 km.

Aikataulu:

Lähtö 7.9. klo 16.30 Jyväskylän matkakeskus, Saapuneet-laituri

Paluu 7.9. Klo 19.45 mennessä samaan paikkaan matkakeskukseen

Retki on avoin kaikille kotiseudusta kiinnostuneille.

Hinta:

Retken hinta on 10 euroa ja se maksetaan käteisenä retken alkaessa.

Hinta sisältää linja-autokuljetuksen ja opastuksen, sisäänpääsyn ja opastuksen Ilmavoimamuseossa sekä kahvin/teen ja pullan Kahvila Herkkulauantaissa Tikkakoskella.

Matkan oppaana toimii tikkakoskelainen, Sanomalehti Keskisuomalaisen varapäätoimittaja Inkeri Pasanen. Tapaamme myös Tikkakosken historiaa hyvin tuntevan Pertti Juutilaisen. Ilmavoimamuseolla oppaana on museon johtaja Kai Mecklin.

Ilmoittautuminen: 

sitovat ilmoittautumiset viimeistään ma 5.9. klo 13 sähköpostilla puheenjohtaja@jyvaskylaseura.fi. Linja-auton lähtöpaikalle voi lähtötilanteessa tulla tarkistamaan, onko tilaa. 

Aikataulusta: lähtö matkakeskuksesta klo 16.30, Ilmavoimamuseolla www.ilmavoimamuseo.fi noin klo 16.55-18. Kiertelyä linja-autolla asuinalueilla ja eri puolilla Tikkakoskea 18.00-18.30. Kahvit Herkkulauantaissa noin klo 18.30-19 www.herkkulauantai.fi ja ja paluu eri reittiä kuin mennessä Jyväskylän matkakeskukseen klo 19.45 mennessä.

Matkan järjestäjä:

Jyväskylä-Seura ry

Kukin osallistuja vastaa omista vakuutuksistaan.

Lisätietoja:

Helinä Mäenpää
Jyväskylä-Seuran puheenjohtaja
puheenjohtaja@jyvaskylaseura.fi
0505487422

Seuraa meitä myös Facebookissa

ilmavoimamuseon kuva
Kuva on Suomen Ilmavoimamuseon www-sivulta

Hyväksytkö sivustolla kolmansien osapuolten evästeiden käytön? Tutustu tietosuojaselosteeseen