Minun Seminaarinmäkeni -ilta to 27.1.2022 klo 18 – 19.30 verkossa

Keskustelun tallenne katsottavissa https://www.youtube.com/watch?v=d7vZpic7z_Q

Jyväskylä-illassa tarkastellaan Jyväskylän yliopiston Seminaarinmäkeä kotiseutunäkökulmasta. Illan järjestävät yhdessä Jyväskylä-Seura ry ja Jyväskylän yliopisto. 

Seminaarinmäen merkityksestä keskustelevat kouluneuvos Pälvi Teppo, Hankasalmen kunnanjohtaja Matti Mäkinen, Jyväskylä-Seuran puheenjohtaja Helinä Mäenpää, maisteriopiskelija Hennamari Huikko, kandiopiskelija Oona Jouhki ja kirjailija Minna Rytisalo. Illan juontaa Jyväskylän yliopiston museotoimintojen päällikkö Pirjo Vuorinen. Jyväskylä-ilta on osa Tiedettä kaikille -tapahtumien maakunnallista ohjelmaa.

Tilaisuudessa keskustellaan siitä, miten Jyväskylän yliopiston Seminaarinmäki on rakentanut ja rakentaa kampuksen kulkijoiden kotiseutuidentiteettiä. Seminaarinmäki on olennainen osa Jyväskylää – opiskelijoiden, henkilökunnan, asukkaiden ja vierailijoiden yhteinen tärkeä alue – rakennuksineen ja sisältöineen. Mihin asioihin, paikkoihin ja tunteisiin – ja miksi – Seminaarinmäki erityisesti liittyy? Miten Seminaarinmäki kulkee edelleen mukana siellä opiskelleiden tai työskennelleiden mielenmaisemassa, myös tulevaisuudessa  

Hyväksytkö sivustolla kolmansien osapuolten evästeiden käytön? Tutustu tietosuojaselosteeseen