Osallistu Jyväskylä-Seuran kyselyyn!

Mitä jyväskyläläisyys sinulle merkitsee? Haluatko tuntea paremmin Jyväskylää? Vastaisitko Jyväskylä-Seuran kyselyyn, kiitos.

Me Jyväskylä-Seurassa haluamme kuulla ajatuksiasi, jotta voimme tarjota kiinnostavaa sisältöä ja vahvistaa yhdessä Jyväskylän kotiseutuhenkeä. Jyväskylä-Seura perustettiin vuonna 1953 “vaalimaan kaupungin henkistä ja aineellista kehitystä”. 

Kotiseutu merkitsee monia asioita, juuria ja lapsuuden kavereita, tuttuja asumisen ja elämisen ympäristöjä. Tärkeitä paikkoja ja koskettavia muistoja, mutta myös tämän päivän kohtaamisia ja tulevaisuuden näkymiä. Kotiseutu on samaan aikaan mielentila ja jotakin konkreettista. 

Vastaamalla oheiseen lyhyeen kyselyyn viimeistään 3.5. annat meille vinkkejä seuran toimintaan, johon kuka tahansa voi osallistua.  

Voit vastata nimettömänä, mutta mikäli annat yhteystietosi, voit voittaa arvonnassa Jyväskylä-Seuran kangaskassin ja lukupalkintoja. Kasseja arvotaan yhteensä 10 kpl.

Arvonnan yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään ainoastaan arvonnan suorittamiseen ja tiedot poistetaan heti arvonnan suorittamisen jälkeen Jyväskylä-Seuran järjestelmästä. 

Kerromme kyselyn keskeisistä tuloksista toukokuussa Jyväskylä-Seuran kotisuilla osoitteessa https://www.jyvaskylaseura.fi/  ja facebookissa osoite https://www.facebook.com/jyvaskylaseura
Samoilta sivuilta saat lisätietoa toiminnastamme.

Tervetuloa vastaamaan kyselyyn osoitteessa https://tinyurl.com/yth3eu8h

Hyväksytkö sivustolla kolmansien osapuolten evästeiden käytön? Tutustu tietosuojaselosteeseen