20.4. Kylä tutuksi -luento: Jyväskylän Hippoksen historia ja tulevaisuus

Heinäpellosta liikunnan ja hyvinvoinnin osaamiskeskukseksi

Erkki Huovinen ja Anne Sandelin 

Aika: tiistaina 20.4.2021 klo 17-18.30
Verkkotapahtuma, katsottavissa Jyväskylän Kansalaisopiston YouTube-kanavalla osoitteessa https://www.youtube.com/channel/UCqQEXUYPgH_nK4QUkdPUs-A

Tallenne luennosta katsottavissa kaksi viikkoa tapahtuman jälkeenn.

Hippoksella on järjestetty raveja, ajettu rallia ja urheiltu vuosikymmeniä. Tulevaisuuden Hippos on kaupunkilaisten kohtaamispaikka, Pohjoismaiden suurin liikunnan, urheilun ja huippu-urheilun, terveyden sekä hyvinvoinnin ja tapahtumien keskus ja ainutlaatuinen liikunnan tutkimuksen, koulutuksen ja innovaatioiden osaamiskeskus.

Erkki Huovinen: Heinäpellosta jälkimoderniksi palvelukeskukseksi

Liikuntatieteiden tohtori ja yhteiskuntatieteiden lisensiaatti (Jyväskylän yliopisto) Erkki Huovinen  työskenteli eri tehtävissä Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluissa 1980-2014 ja teki väitöskirjan Hippos-Kampus -alueesta (Jyväskylän yliopisto).

Anne Sandelin: Hippos-hanke rakentaa tulevaisuuden osaamiskeskusta

Jyväskylän kaupungin elinkeinojohtaja Anne Sandelin on Business Jyväskylän esimies ja työskentelee elinvoiman edistämiseksi, myös Hippos-hankkeessa. Hankkeen toteutuminen on monien toimijoiden ja rahoittajien yhteistyötä. 

Luennon yhteyteen järjestetään mahdollisuus ennakkokysymysten esittämiseen. Ennakkokysymyksiä Hippoksesta voi lähettää vielä torstaina 15.4. Osoitteeseen elinkeino@jyvaskyla.fi. Kysymyksiin vastataan luennon lopulla.

Hippos-havainnekuva PES-Arkkitehdit Oy.

Hyväksytkö sivustolla kolmansien osapuolten evästeiden käytön? Tutustu tietosuojaselosteeseen